IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék 1 kis helpet kérni tõletek :
Angolul tudtam csak megszerezni a játékot és mivel nem értek angolul nem tudom mi mit jelent a beállításoknál.
Valaki tudna ajánlani magyarosítást ? Letölteném, vagy ha van 1 kis ideje elküldhetné erre a címre : [email protected]
Köszönöm szépenn elõrre is a segítséget.
Üdv
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
109 esnél a revisolvers célzókészülék mellett találod a lõszerkészlet mennyiségét. Persze ha unlimited ammo-val repülsz, akkor nem látszik
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Illetve, hogy múködik a multi játék a dog fight? Mondjatok róla pár szót ha nem gond, nem szeretnék teljesen hülyén felmenni elég lesz ha csak fél-hülye leszek. 😊
Köszi elõre is. Üdv!
A két friss játék tekintetében érdeklõdöm, hogy melyiket javasoljátok, ha a szimuláció a fõ cél:
1) IL-2 Birds of Prey
2) Heroes over Europe
Captain Sonar 2024 Remake
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Én 1024*960-on repülök (laptop miatt), de pl MAggi a 800*600-ra esküszik.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Vettem egy Acer Aspire 5536G laptopot.
Link: http://aruhaz.hotnet.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&pfs=5536g&bt=pdlist&pi=_18025&ck=0
Az lenne a problémám, hogy most Vista van rajta de leváltom majd XP-re.Tehát maxon van az IL-2 OpenGL beállításon és a kártyán még max AA-n és erdõfelett vagy effektek közben a játék szaggat.Szerintem ennek a karinak simán vinnie kéne de nem jó.Lehet a Vistához köze?
Mert nekem minden fel van húzva max ra csak a víz van 2 esen
Meg 1680X1050 ben lehet ,mi több most utána néztem,már nem dübörög úgy ez az ati. Persze lehet nekem nem volt szerencsém csak😊)
Mert én nem általánosítok ,de ez a 4850 szerintem nem egy akkora durranás mint amilyennek beharangozzák.
Szerintem izomból vinnie kellett volna az IL2 õt,driver ide vagy oda.
De akadozott rendesen,bármit csináltam.
Végül is mind1 most már megoldódott a dolog,egy darabig elleszek evvel.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
ATI elõtt 2 Nvidiát fogyaszottam el.
Nekem semmi bajom nincs vele, még a nagy mapokon sem, ahol 20-25 en repkednek egyszerre.
FPS-t foggalmam sincs, hogy hogyan lehet mérni, de nálam 1 döccenés sem szokott lenni játék közben, még alacsony magasságon se.
Annyi biztos, hogy a legtöbb játék jobban szereti az Nvidiát.
1. AAA Community Installer
2. Unified Installer 1.1.1
Ezekben minden fontos meg van.
Ha BoB szerveren is akarsz repülni akkor még....
3. LW10 Serverpack 1.2
4. AC_Installer_v3_8plus Halifax
Letölteni pedig az AAA oldal vagy flyonline.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
De nem is.. nem akarok most új gépre beruházni. olyan ez mint a trimm 😄
Jobbnál jobb tanácsok keressek drivert,erre kérdezem ,hogy minden játékhoz külön telepítsek más más drivert. Mondták,hogy eleinte volt másnak is nyûgje ,de röpke pár hét alatt megoldották😊) .
Na erre nekem nincs idõm😊
Nekem a prohardver fórumán próbáltak segíteni, volt aki azt mondta, csak a gyári driver a jó, volt aki csak a legfrisebb, volt aki azt mondta, hogy csak detonatort használja. Na ebbõl elég lett, így nvidia lett.
Úgy mint neked, azóta semmi gond.
Most nem is érdekes az elõtte való szopás,de 15-20 FPS?
Röcögött dadogott,élvezhetetlen volt.
GF 60-80 FPS.
Asszem nincs mirõl beszélni.
Mondjuk érthetetlen a számomra is a dolog,de ez van én meg nem akarok heteket evvel foglalkozni.
Nem csak a hardver a lényeg hanem a hozzá írt meghajtó program is .Szerintem.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Az ATI-val én is hasonlóan jártam, igaz az már 2 éve volt, mikor a hd2600 kijött. Gondoltam beújítok egyet, és lecserélem a régi 4400TI-t. Alig tudtam feltenni a drivert, ha felment, el sem indult a cod4. Mondtak új driver, meg hasonlók. Hát, azza ugyanez. Ez a konfig P4 2,4, asus alaplap.
Betettem egy mésik gépbe, ami amd procis volt, és abit alaplap. Na, azzal semmi gond nem volt.
Visszavittem, money vissza és elhoztam egy 7600gt. Amit feltettem, és azóta jó.
Lehet, hpogy jó az ATI, de én nem szeretk állítgatni, tuningolni. Csak berakom (a kártyát😊 ), és menjen. Az nvidia, meg ilyen. szóval az való nekem (nvidia). Az ATI, meg aki tudja, hogy jit, hova miért állítani.
Egyébként a rendszergazdás történet ismerõs, nálam is így volt. a szomszéd srác renszergazda, de õ is szétszopatta magát az ATI-val, amíg nálam volt.
Elrohantam az Aquaba megvettem ugyanannyiért a gts2500 at.
Na a lényeg. Beraktam ,driverek feltelepítése elõtte ati eltávolítása,és láss csodát. Semmi vacakolás,semmi szopás három perc múlva vígan fut az IL2 õ:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vajpuhán. Engem még egyszer nem dumál meg senki az már biztos.
Tolyok én a tesztekre ,meg a fejlettebb hardverre meg ilyesmikre.
Én ugyan szeretem a kihívásokat ,de ami sok az sok.
Majd akkor lesz ATI-m ha megtanulnak illesztõ programot írni.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
1. Ha volna mód arra, hogy egy önellátó kommúnában éljetek és dolgozzatok, élnétek ezzel?
A válasz lehet igen vagy nem természetesen, és ami fontos egy pár soros indoklás.
2. Mi hiányozna a legjobban az urbanikus (városi) életformából?
Ha van kedvetek törjétek rajta a fejeteket. A válaszokat elõre is köszönöm.
ON.