IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DummyBoy
    Igen, megnéztem én is és azért gondoltam át a dolgot ...

Most nem fullreal szerverbeállításokra gondolok, hanem pl:

Adott egy küldetés ahol egy 10-20 bombázóból álló bombázókötelék repül mondjuk 40-50 vadász kiséretével. Ellenfélnél meg ott van mondjuk 60 vadász védekezni ...

Ennyi van megadva a mission-ben, waypointokkal, parancsokkal ...

Ha nincs 120 player, akkor bukó - oda jó az AI ... ha az AI helyére be lehet csatlakozni, vagy be lehet ülni (Ha már kilőttek, vagy meghaltál!!!) az oké lenne, akkor 10-20 emberrel is lehetne szép nagy légicsatákat szimulálni ...

Ennyi ... Ha elfogynak a gépek akkor vége a mókának.

Ilyen szituációkba tudnám elképzelni az "átülést" ...

Igazad van, még semmit sem tudni róla, ezért sem temetném el a dolgot ... Várjuk ki a végét :)

Amikor megcsináltuk a RoF-hoz a dogfight küldit, ahol minden gép választható volt minden oldalon, és nem kellett sokat repülni, mindenkinek az volt a gondja a hivatalos fórumon, hogy történelmileg nem hiteles, stb ...

Aztán a pcpilot.hu-s szerver volt a legforgalmasabb RoF szerver ...

Nem volt teljesen hiteles, viszont kikapcsoódásra tökéletes volt ...

Természetesen van rengeteg nyitott kérdés, de remélem legkésőbb 26-án kiderül majd :)