IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    Nekem attóül a vén z...... tól a belem felfordult, egyszerűen visszataszitott a stilusa, a hangsúly, meg ugy minden, az egész jelensége, és nem csak azért mert ..... hanem ugy alapból nekem sok volt. De nem is nekem szól a reklám asszem a büdös életben nem fogok aranyat se venni és nem is vágyom rá, meg a gazdagságra se, legyen meg aminek megkell lennie, egy normális szinten, legyen időm majd munka melett meg szabadnapok, és kimehessek vizre heti párszor, mert az az igazi élet:) és legfőbbkép legyen valaki az életemben akivel örömöt-bánatot meg mindent megoszthatok.
    No de jól elkanyarodtam meg amugy is bolond vagyok, kirakom hogy OFF és befejezem mert már most hülyének nézhet mindenki:)xDDDDD