IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nem vagyok egy marketing szakember,de nekem van egy hátsó gondolatom:nem lehet,hogy ezek a recés képek meg gyemekded videók egy tudatos stratégia részei?Hogy menjen a fanyalgás,siránkozás,minél jobban pörögjön a téma,aztán majd röviddel megjelenés előtt kezdjenek ránk ömölni a szebbnél szebb képek,videók?Hiszen a NEGATÍV reklám is reklám,így még nagyobbat ütne a dolog.
Korda zálogházas reklámja is mindenkinek megvan.Senki nem értette,hogy lehet ilyen igénytelen kartonpapíros sz@rt csinálni,aztán Korda bevallotta később,hogy szándékosan ilyenre tervezte,hogy mindenki erről beszéljen.És tényleg bejött neki,mindenki vágja,hogy mi van a Vámház krt. 9.-ben.:))
Viszont az is lehet,hogy én kombinálom túl,aztán a valóságban tényleg egy félkész mirelit termék még,és csak kiadói nyomásra dobják piacra.De én azért még nem írom le a játékot,ha bughalmaz,ha nem,én alig várom.,kb 10 évig úgyse jön ki más.