IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    Hehe kaptam valaszmelt...

Azert vicces am az, hogy itt az SG foruman ir valaki valamit, en reagalok ra ahogy nekem jolesik, es egy olyan ir nekem mailt akivel meg csak soha egy szot sem valtottam, nem is ismer, tulkepp alig tud rolam valamit, DE megugat, hogy hogy van pofam ilyen velemenyen lenni!
    Vecces...legalabbis az en olvasatomban..
    Aztan felveszem a kesztyut mailben..erre mar nem lep..lehet erzi hogy santit a dolog? Mas modszerhez folyamodik..probal megserteni..de ez nem megy..nem ismer meg...
    En csak "ilyen vagyok"..nem kell engem szeretni...
    Soooot soha a vilagon senki se kert soha egy embert se hogy foglalkozzon velem, vagy a velemenyemmel...de megis nap nap utan, honaprol honapra..jon egy idiota aki belemkot es meg akar valtozztatni.."foglakozik velem"..de legalabbis sehonani bitang senki lettere "itel" felettem...