IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    Nem akarok flémet csak röviden a dolgokat Kata te kérdezted, hogy van -e máshol kiképzés mert nem tetszik a Ricsi... Ezek után azt sem voltál szíves ide írni, hogy vissza lett vonva a kidobásod... Azért ne egyoldalú ricsi fikázás menjen már a másik meg, hogy nem csak katával foglalkoznak és nem kevés szabadidőt áldoznak a kiképzősdire a Ricsinél sem.... Ezekről el kéne gondolkozni...

Intruder másrészt senki nem várta el, hogy irtsa az ellent... És nem azért volt a döntés mert nem tud jól repülni.. szerintem Neghwar is elég türelmesen oktat.... Bár a nem itt lévőkről nem illik nyiltkozni... Nincsennek nagy eredményeim és nem is vagyok túl nagy ellenfél, de nem hinném, hogy a Ricsi-t kell szidni, hogy egy viszonylag történelemhez hű egység nem akar Mustira kiképzést nyomni... Dogban úgy repül mustangal ahogy akar.. ahogy eddig is...

De mind1.. Mondom ne legyen flém és kérem ne reagáljon rá senki semmit, de előbb házon belül kellett volna Katának is elmondani, ha problémája van a kiképzéssel és nem ide a fórumba... Ugyeni egyetlen belső fórumban nem láttam kkérést, arra, hogy mi a jelszó az FTP-re és a TS-re és a levélből meg amiben megírták neki a választ elsikkadt a lényeg... ennyi...

Innentől ezt a dolgot befejeztem vitát nem nyitok mert nem annak szántam, de ez a véleményem a dologról...