IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #34447 Csak eszmét cseréltünk, nem vitáztunk! :))
Nekem volt mindenféle vga-m... 7600GT, 3870, 8800GT, 4870, és most a 460-s... igazán komoly nyűgöm egyikkel sem volt! Sem driver, sem működés terén...
Kisebb ( inkább nagyobb, és nekem az a fő bajom az NV-vel ) csalást észrevettem NV-vel ArmA alatt, a 4870-n meg nincs SSAA... kb ez a két dolog ami megmaradt bennem.
Az ATI-k élsimítása teljesen eltérő az NV kártyákhoz képest, így az SSAA hiánya ezzel magyarázható a 48xx szériánál... arról nem beszélve, hogy tényleg gyenge hozzá, mint ahogy a GTX460 is! :) 4x SSAA az, aminek már van értelme... ez meg padlóra vágja a GTX460-t! Hiába van az 57xx kártyákon, azok is gyengék hozzá... csak ott már más az élsimítási eljárás... tiltani meg gondolom nem akarták.
Én a RoF, és annak a shimmering jelensége miatt vettem NV kártyát... nem oldódott meg a shimmering jelenség, mert gyenge hozzá... vissza kell venni több látványos szűrőt ahhoz, hogy a különböző élsimítási variálások után a shimmering kiküszöbölhető legyen. Viszont így meg kevesebb fps-t hoz, mint az 512-s 4870... :S Ott vagyok ahol a part szakad, csak szegényebb lettem pár tízessel! :D
Ami a lényeg... driverek terén ugyanúgy vannak apró érdekességek. ATI-nál egy ideig szarok voltak az open gl driverek, NV-nél pedig a GTX460 nálam most sem reagál a driveres SSAA beállításra RoF alatt. Külön tool kell hozzá, ami kényszeríti...
Egyikkel sem felhőtlen az élet, de egyikkel sem jártok rosszul, bármelyiket is veszitek... Én most azért fogok ATI-t venni, mert az jön a sorban... :)