IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DummyBoy
    Mi Solt mesterrel sokat vitáztunk ezen anno :)

Nekem is főleg nVidia kártyáim voltak, aztán most mivel ár/teljesítmény arányban jobb volt, így Ati-t vettem. (4870-est)

A nagy nevekkel semmi gondom nem volt ... minden ment szépen ... de szimek alatt szarakodás volt. (Shimmering, drivergondok, stb ...)

Ami végképp feldühített, hogy az Ati kártyái is tudnák mindazt amit az nvidiák, ha a driverei nem lennének ilyen zártak, és lehetőség lenne alternatív dolgokra (Mint pl: nvidia-nál az nHancer volt, vagy most az Inspector ...)

Ami kiverte a biztosítékot, hogy az SSAA azért nincs bekapcsolva a 4-es szériánál, mert nem elég a HW hozzá, ellenben az 57xx-asokon meg működik. (amik persze lassabbak mint a 48xx-asok ...) KAMU. Marketing csalás ... Vedd meg a drágább, újabb és lassabb VGA-t, hogy egy olyan feature-t bekapcsolhass ami egy GF4-en már működött ... (Más kérdés hogy lassan ... ) Na itt gondoltam meg magam ...

Vettem egy nvidia karit és megoldódtak a gondok. (Hozzáteszem, ha most Falcon szerelmes lennék akor meg pont Ati kártya kellene, mert a flakonnak meg az nvidia driverrel vannak gondjai ...)

Jelenleg pont jó a kártyák állása, mert párban vannak, csak mind másban tud extrát ...

Ati-nál ott az Eyefinity, nVidia-nál meg ott a Physx és a CUDA (Meg esetleg a 3D...).

Ati-tól nem a teljesítménye, hanem a driverei miatt félek ... Mindenki jöhet azzal, hogy az nvidianak meg volt olyan drivere, ami tönkretehette a kártyát ... Persze ... Viszont Ati-s driverekkel is van gond ...

Sajnos viszont AMD-ék jobban tudják mi az a szó: mézesmadzag ...

Unlockolható procimagok ... unlockolható VGA-k ... Eddig mindig az Ati és az AMD volt erről híres ... Ha nem lenne ilyen akkor nem is gondolkodnék mit vegyek ... De most elgondolkodtam megint ...

Bocs a hosszú offért.

A végére egy kis féloff:

nVidia Inspector - olyasmi mint az nHancer