IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Kferro #34168 "Van olyan köztünk aki épitett már ilyet, és tud tanácsot adni majd amikor elakadok valamiben?"
Én már építettem ilyet. Vettem egy kevesebb, mint 4.000 ft-os Logitech E1000-es típusú webcamerát. Ilyet:
Ezután fogtam egy használaton kivüli baseball sapkát, s hajlítottam rá egy keretet, s arra fogattam rá a 4 hagyományos LED-et. A sapka hátuljára felvarrtam egy elemtartót, amibe két ceruzaelem fér be. Kellett valamilyen ellenállás is a rendszerbe, de már nem emlékszem az értékére.
A legnagyobb gond az egészben az volt, hogy hogy vezessem el szép esztétikusan a vezetékeket a sapkán. :)
Bár én hagyományos ledekből csináltam, lehet, sőt jobb is infraledekből a rendszer. Én nem akartam túl sok pénzt költeni rá, s az infrával minta valamilyen gondom is lett volna.
Még annyit, hogy bár én 4 leddel csináltam meg a dolgot, de utána azt olvastam, hogy 3 leddel szebben működik.