IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #33940 Az aircobra az Alison motor miatt nagy magasságban nagyon gyenge teljesitményeket mutatott, de 5000 alett hatékony volt, ágyuja pedig harckocsik megsemmisitését is lehetővé tették. Egy jó vadászbombázó. Fordulni is tudott. Jó pilóta kezében mint Pokriskin halálos fegyver volt. A valóságban a messzer gunpodjai nem müködtek ugy mint itt, és elakadtak könnyen fordulók közbe, tehát a fegyverzete is erősebb volt. A játékban tapasztalataim: Imádom az aircobrát, tegnap is nagyon élveztem a vele való repülést. Nem könyű irányitani, hajlamos a dugóra, de ha megszokja az ember hogy nem lehet túlhúzni, akkor nagyon meg lehet szeretni. A fegyverzete kevésbé szimpi mint a messernek, a kis tűzgyorsaságú ágyú miatt, a gunpodos f-4-el meg össze se mérném. A sebessége elég jó, és szerintem egy messer vs cobra harcban mindkét félnek ugyanannyi az esélye, a végkimenetelt valószinű a kezdeti energia vagy a tudás fogja eldönteni. A 37-est meg meg kell szokni és csak közelről szabad használni. A leszállás jobb vele:) tetszik hogy orrfutós. Végeredményben a játékban jobban zuhan a messzer, vagyis tovább birja, és jobb a fegyverzete, ezért szerintem a messzer jobb. A fordulásban egy hajszállal talán az aircobra jobb, de a messzerrel oldalkormány használatával meg lehet szivatni, mert könnyeben dugózik. Persze a flaps segit ezen. Ettől független nagyon megszerettem az aircobrát, és tegnap viszonylag eredményesen is használtam szerintem. Alacsony magasságban jó de magasan biztos jobb a messza tehát a messza mindenképp jobb, könnyebb találni vele a tűzgyorsaság miatt, jobban zuhan, és nagy magasságban biztos jobb. De attól még zsir a cobra is.