IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #33846 Szerintem mi is elbeszélünk egymás mellett... :)
Ami szerintem a lényeg, hogy ár/érték arányban összehasonlítható a kettő. Az FSX, ha úgy veszed sokaknak a modokkal teljes. Ezek a modok horror áron kaphatók. Az totál lényegtelen, hogy ezt a picipuha készíti, vagy külsősök. A lényeg, hogy fizetned kell érte. ( már, ha nem warezolsz ) Mellesleg, ha jól emlékszem a picipuhának is van fizetős kiegészítője az FSX-hez. No meg ugye mennyi is az alapjáték? Még mindig 10000.- Forint körül van, 1-2 éve pedig 20000.- Forint körül volt...
Nyilván több munka van egy airbus-ban mint egy dr1-ben, viszont az áruk sem ugyanaz. 3usd-ért kapni egy gépet a 14 ből egy 5990.- Forintba kerülő játékhoz. Komolyan nem értem miről megy a vita... :) Főleg, hogy ezért a pénzért folyamatos fejlesztést kapsz... grafika, fizika, kampány, stb...