IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Hát ezaz, szerintem ez nem korrekt ár (mihez képest ugye, de szerintem ilyen fogalom a modern gazdaságtanban nincs is), és mivel katonai szimulátorról van szó, pláne nem korrekt dolog. Ilkettőből tudom, hogy nagyon fontos repülni a másik oldal gépeivel is, akkor ismered meg az erősségeit, gyengéit. Most én azért legyek hátrányba, mert nem veszem meg, aki meg rákölt többet, az olyan plusz infókhoz jut, amivel eredményesebb lesz?

Háborúban tisztább volt a helyzet, senki nem repülte a másikét, néha tesztelhették ezt-azt, de sem a típusokról, sem a fejlesztésekről -jobb esetben- az ellenfélnek nem volt sok infója. Ezt számítógépes játékokban lehetetlen kivitelezni - ha történelmi hűség a mérvadó ugye.

A Valve adott ki Orange Boxban egy játékcsomagot, abban van a Team Fortress 2. Online shopban olyan kiegészítőket lehet venni, hogy pl sapka, amitől a headshot sem lesz azonnal halálos, csizma amivel gyorsabban futsz - mindezt persze az online baromkodásokban. Egyik oldalról tök jogos, hiszen aki több pénzt áldoz rá, az kapjon jobb cuccot, hiába béna kis pöcsch, feltápoja a karakterét és ő lesz a Rambo. Másik oldalról viszont elmennek a picsába, egymásra licitáltatják a játékosokat, hogy ha nem akarsz mindig szívni, akkor költs többet, még többet :/

A Rof pedig pontosan ugyanezt csinálja. És ahogy látom ügyesek a marketingeseik is, hiszen egy normál játék áráért te megkaphatnál dupla annyi gépet is, de te még örülsz is neki, hogy korrekt áron csak azokat veszed meg, amikre szükséged van :)