IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • istikovacs76
    A processzor és a táp is kb fél éve volt kipucolva, a proci kapott új kenőanyagot is. Két vinyó van a gépben, egy 80-as, és egy 120-as. a 120-assal volt régebben gond, kattogott néha, de egy formatálás megoldotta a problémát (legalábbis azt hittem). a hőmérséklete a 80-asnak 38 fok, a 120-asnak viszont 42-45 fokig is felmegy. Ha kicseréltem a kondikat, azt hiszem ki is dobom a 120-as vinyót belőle.
    A net meg úgy akad, hogy kb 10 másodpercenként akad (na, ez értelmes lett) Pl mikor az asztalon húzom az egeret, akkor csippnat egyet a gép, de a kurzor is akad egyet. (nem feltétlenül egy időben- szerintem ez meg a vinyó lesz) A videokártya meg a csipogás.
    Itt szegeden majd elviszem egy használt számítógépekkel foglakozó emberhez (hozzá adtam be a régi gépemet megvételre, ott úgy láttam szervizeltek is), hátha tud mondani valamit.