IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #33536 Akkor jó, mert az nap mindenki öregedett mindkét oldalon 
Na jó, komolyra fordítva a szót. Amikor kismagasságon egymás ellen "bohóckodunk" nem jön ki annyira, hogy mi is változott a 4.10-ben. De ha az ember elmegy egy war-ra, vagy csak felmegy egy olyan életszagúbb szerverre mint a WC ahol nagy magasságban kell taktikázni és cserkelni az ellenfelet, bizony érhetik az embert kellemetlen meglepetések.
Tegnap hihetetlen mit összebénáztunk Atával (és ennek nem csak az az oka, hogy én rohadtúl fáradt voltam neki meg esetleg rossz napja volt). A régi jó taktika, hogy 3k szintkülömbségből megcsapjuk az ellent aztán tépjük felfele, ellehetett felejteni! Mert ha nem is eset szét a Fóka, de úgy elgörbült, hogy csak lestél hogy mit kacsázik ez össze vissza.
Csak annyi volt a vigaszunk, hogy az ellenfelek is csak küszködnek. Példáúl, folyton 5-en voltak kettőnkre magassági fölénnyel spitekkel, tempikel, meg musztikkal és nem bírtak minket lelőni. De még eltalálni is alig. Eddig büszke voltam arra, hogy 1 felszállásból átlag 2-3 gépet leszedtem. Most örültem, ha egyáltalán lőhelyzetbe kerülhettem. Nem is lőttem, csak 1-1-et felszállásonként.
Néhány tapasztlat:
A 43-as musztáng nem kapja el az A5-ös Fókát, ami amúgy is a legszarabb Fóka.
A spit hál' Istenek már nem görbíti meg a teret forduláskor, ellenben az A9-es Fóka sem olyan virgonc.
Öröm volt látni, hogy a Tempest merőleges zuhanásba menekülésekkor rohamosan megvált a szárnyaitól, ellenben a Fókámat is óvatosan kellet kivenni.
Végül is igaza lett Drebiléknek, akik arról vízionáltak, hogy az új peccsel majd újra meg kell tanulni repülni. Már már kezdtem visszasírni a jóöreg "arcados" 4.09-et, annyira nem éreztem a gépet. Végül is beláttam, hogy így jó az egész ahogy van! Ettől még realisztikusabb a repmodell és újra van kihívás amiért érdemes botot ragadni!