IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #33278 Hát, azzal kezdeném én is amivel Laca, ezt nem lehet egy óra alatt megtanulni, és jóideig agyaggalamb is maradsz. Én most csinálom online olyan 8 hónapja, majd minden nap, és nagyjából belerázodtam de még nekem is van sokmindent tanulni-jobban csinálni. A ts használatát szintén javaslom, rengeteget tudnbak a srácok segiteni. Alapvetően a repülésről, első,, joyyal repülsz? Mert lehet nélküle csak nem érdemes mert ég és föld. Ha nincs joyod, javaslom beszerezni a saitek cyborgot, én nagyon megszerettem majdnem mindent benne, és fél éve 1500 ért vettem a médiamarktban.
Ha szerveren kezdesz, javaslom kezdésnek a skies os firet, skies of valort, rcaf fb-t, ezek ilyen kezdő szerók, én is egyből war cloudson akartam de aztán mégis ezeken 2 hónapot eltöltöttem mert hamarabb hozott sikert és aztán amugy is továbbtudtam lépni. Persze ha hostol valamelyikünk és feljösz ts-re az a legjobb. Szóval lassú sikerre számits, és gyakran kell hozzá játszani, nem kéthetente, szerintem heti 2-3 szoor minimum de legjobb minél több:D No akkor gyakorlati tanács, ami nagyon fontos szerintem dognál, hogy az ember figyelje a helyzetet, szitut, és ne pazarolja az energiáját. Nekem hibám volt hogy forrófejüségemben rácsaptam az első előttem megjelenő kontaktra, szemből rázuhantam, aztán 180 fokos fordulóval visszatéptem, elkoptattam minden sebességem és már jöttk a társaik, mert többen voltak, ahelyett hogy megvártam volna mire elrepülnek alattam, kicsit mgéjük kerülök s onnan zuhanok, lehetőleg azt is kivárva hogy a társai elfoglaltak legyenek. Tehát szerintem nagyon fontos mikor kezdi meg a támadást az ember, hogy kivárja a legmegfelelőbb pillanatot, és várja ki hogy a legjobb pozicióbol támadhasson. Ez természetesen akkor igaz ha magassági előnyöd van, ha egy szinten vagytok és megtámadnak, nem tudsz mit tenni muszály harcolni.Nemtudom tengelyhatalmi vagy szövetséges oldalhoz vonzódsz-e inkább, lényeges kérdés, mert kicsit máshogy kell repülni a két oldalt. Ha 109-essel mész mindig az energiádra vigyázz, emelkedj mindig az ellen fölé és csapkodd. De ne tépegsd utána max ha egyedül vagytok nincs ellen a közelben és nagyon sebesült, vagy mig-3-ról, p-40-rőlvagy estleg buta fordulozni akaro musdtangról, thudról van szó.
Offline azt gyakorold sokat messerrel hogy beálitod oldalt hogy legyen 1000 méteres magassági előnyöd, indulástól kezdve emelkedsz emelé, és beraksz egy ai vadászt magad ellen, de lehet akár bomber vagy szállitógép is először, kivárod a pillanatot, és mikor jó helyzetben vagy a térben hozzá képest, elkezdesz zuhanni fele, és zuhanásból lövöd meg. Ehez a következő pont a célzás kell, figyelned kell a lövedékeid hova mennek a célkereszthez képest, és a gép sebességét is oda kell számolnod vagyis mindig a célpont elé kell célozni zuhanás közben. Erre majd ráérzel. Ha pedig mégis fordulóharcba kerülsz, ügyelj rá hogy lehetőleg ne koptasd el jobban a sebességed mint az ellen, és nem kell mindig mindent leutánozni. Lőni kiskalával kezdj, ha messziről lősz, de a legjobb ha olyan 200 méterről, vagy 300ról lősz max, ennél messzebbről már csak szerencse kérdése, vagyis próbálj minél közelebb kerülni, és addig nem pazarolni a lőszerrel, miko viszont jó a poziciód, közelről szórd meg rendesen:)Aztán később majd változik a tüznyitási távolság kérdése, de egyenlőre kerülj közel, töltse ki lehetőleg a célkeresztet. És mégegy rendkivűl fontos dolog: A légteret mindig figsyeld, repülés közbe sose bambulj mindig nézz körbe körbe, ne csak előre mindenfele, és kutasd hol vaqn leendő célpontod vagy hol van hozzádképest veszélyesen magasan levő ellenfeled. Ha egyik szemed mindig magasan meg a 6-odon an, kevesebbszer fognak lelőni:)
tehát az észlelés is nagyn fontos. Lehetőleg offline a mostani pathel és annak g erő-pilóta nehezitéseivel, róbáld ki a legtöbbet repült gépeid, ha tengely hatalmi vagy fóka, messer, zero, hol szakad, zuhanásban, hol maxja, hogy emelkedik, mikor sül be a motor, ccsak ugy ellenfél nélkü repülgess, aztán ugyanezt tedd meg a spittel, mustangal, p-39-el, miggel, laggal, yakkal, lavorral, stb, és ha ismered jól a saját géped határait és az ellenfelét, az sokat segithet.
És még valami: Nem vagy béna, csak most kezdted, ne a sikerben mérd magad, és várj türelemmel:)
No elsőre ennyi, remélem tudtam valamit segiteni, Üdv!