IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mumpic
    Hali, a kérdésem egyszerű:
    hogy kell repülni? :)

Lassan tele van a hócipőm azzal, hogy milyen béna vagyok. Bementem egy szerverre, gyakorlatilag agyaggalambnak, általában két rálövésből már szana meg széjjel szakadtam. Még ha gépi ellenfél ellen repülök is, mindig az van, hogy átver, mögémkerül, vagy elmenekül, sosem érem utol, látszólag enyhén felfelé száll, majd hirtelen még meredekebben tesz egy hurkot és mögém kerül, nekem meg elcsorog az energiám, átesem, és mire összeszedem magam, addigra megint 1000 méterrel felettem van. Ha nagy nehezen sikerül vele maradni, üldözni, minden fordulóban meg kanyarban mögötte is vagyok, akkor meg kilövöm az összes skulót, és csak egy halvány füstcsík az eredmény...

Nincs valami videó, vagy leírás arról, hogy mit és hogy kell csinálni a levegőben? Angolul is jó. Köszi előre is.