IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Urak.
    Ki van itt informatikai szakember.
    A problemám a következő.
    Annó szomszédasszonynak megengedtem,hogy használja a netem ,(férj elhagyta,gyerekkel egyedül maradt stb) . Hozott egy wifis routert
    ,semmi gond nem is volt levelezett,olvasgatott.DE! Jött egy új férj aki (nagyon rendes a srác amúgy) megszállottan filmeket tölt le.
    Szóltam neki már párszor ,meg ki is húztam a routerét amikor már ideges lettem,hogy a saját netem nem tudtam rendesen használni.
    Igazság az ,hogy em akarok összeveszni velük,ezért tegnap vettem egy wifis routert ,be is üzemeltem ,hibátlan a dolog .
    Nos úgy néz ki ,hogy az én routeremhez csatlakoztattam az övéket ,
    de le akarom korlátozni a letöltési sebességüket ,kb annyira,hogy netezni még tudjanak ,de egy film az minimum 1,5 3 napig töltődjön le.
    A routerem tudja ezt a Bandwidth Control rule dolgot ahol elméletileg le tudom korlátozni a sebességet,de mivel tök
    vagyok ehhez így fogalmam sincs mit ,és hogyan állítsak be.
    Ha valaki segít vendégem egy serre. na jó több serre.