IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Vlala #3303
    Na ezen néztem nagyot én is. A német pilóta alatt néhány jelenetben BF volt, az tuti...
    az angolén csodálkoztam én is, a film végén főgonosz fekete-piros gépéről csak azt mondták, hogy "263-as, ennek kellett volna megnyerni a II. világháborút" ilyenkor köptem ki a vacsimat. Az a jelenet, amikor szárnyvéggel visszafordítjuk a gépet, mert a pilóta majdnem kiesett belőle, még "csak" nevetséges volt, de ez már idegesítő.
    A kedvencem a banner kiengedése, majd az olvasgató pilóta légbeszívójába küldése volt... tényleg ennyi iq-val veszik fel az embert pilótának?
    A végén a Super Boost a P38asban mekkora égés volt?
    Gomb benyom, gép hátulja füstöl (a középső törzsön, ahol gyak.-lag semmi nincs) leírt egy hurkot, és az ellenség mögé került. A marha meg nézte, ahelyett, hogy utánament volna.