91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PLackó
    oké,köszi szépen.
  • pedrohsi
    én sokszor voltam már farok, de még egyszer sem kaptak el hátulról:D
    najó, a doki párszor prosztata vizsgálaton:P

ui.: bocs, feldobott labda volt:)
  • neuro
    Tegnap későn értem haza, aztán már mentem is aludni. De majd ma megyek lobbira 5 körül.
  • Vlala #3226
    Akkor ezt kipróbálom :-) IL2-esben már voltam farok, azt túléltem...
    Azért a játékban nagyrészt tök hátulról kapnak el, mikor nem fordulgatok eleget... ilyenkor olyan szívesen az arcukba dobnék egy kis ólmot! Akár a szárnyakon is lehetne a hátralövő, akkor a súllyal sem lenne gond sztem... vagy legalább egy fékernyőt lehetne a propellerébe dobni :-D
  • PLackó
    neuro,légyszi privizz már ha csináltál szervert!
    thx!
  • antijedi
    kb :P
  • Bucser
    Vagy vinné a menyasszonyát poggyászként ha esetleg kényszerleszáll és túléli mindjkettő ne unatkozzanak:D:D:D:D:D
  • antijedi
    na igen, már maga a suly is gáz, meg ebből a szempontbol is, harcászati értéke meg erősen a 0 felé közelit... :) ez oylan mintha a pilota poénbol bedobna maga melé egy 50kilos + sulyt mert mirét ne alapon
  • VO101 Lecso
    Nem beszélve arról, hogy aerodinamikai szempontból sem túl szerencsés egy 50 kilós fegyvert egy viszonylag könnyű gép súlypontjától 5 méterre hátra beszerelni. Enyhén szólva faroknehéz lett volna a gép, amit az orrban még nagyobb súllyal kellett volna kompenzálni, hogy ne essen lépten-nyomon dugóba... Szóval eszetlenség.
  • kiskorúbézoltán #3220
    Különösen akkor farok a 110-es lövésze amikor üldözöm és a második sorozattal homlokoncsókol ... ....
  • Punkerwork
    na ja faroklövésznek beülni 110-esen öngyilkosság
  • Tikal #3218
    Hogyan lehetséges az hogy mikor autopilotára kapcsolok majd pl kikapcsolom mikor nagyban fordulozik kb 400km/h felett és használja a flaps-et akkor az hirtelen elromlik (jammed)? Én 400 felett ki sem nyitom mert tuti beragad az autopilota meg még 700nál is kinyitja...
  • antijedi
    na igen de a faroklövészek tudtomal nem fix fegyvert használnak hanem lehet azzal célozni is... :)amugy tény hogy nem csak bombázokon voltak faroklövészek, de leginkább azokon váltak be mert azoknál már ugyis mind1 alapon nem számitott olyan sokat az a kis +súly..., mig egy rendes vadászon (109esek, fokák, etc) egy faroklövész de akár csak egy + hátranéző fegyver is oylan sok + súlyt jelent hogy egyszerüen már nem éri meg..., lásd bf-110esek esete, nagy hatótávu vadászoknak esetleg elmentek de közelsem teljesitetek oylan jól mint egy normál vadászgép (sokszor magukat kellet megvédeniük valahogy nemhogy a bombázokat.... :P) :P
  • Punkerwork
    110-esen is van faroklövész
  • neuro
    Biztos azért, mert amikor előre céloznak, akkor is csak a lövedékek 1%-a talál. Most képzeld el ugyan ezt tükörből...
  • antijedi
    szvsz azért mert csak + súly és használahtósga igencsak megkérdőjelezhető..., tekintve hogy ált normális esetben sohasem pont hátulrol támadtak a vadászok...., amugy bombázoknál már kitalálták ezt, ugy hivják hogy faroklövész :D
  • Vlala #3213
    Most kérdezték: miért nem jutott eszébe egyik tervezőnek sem, hogy a vadászokon legalább egy géppuska nézzen (lőjön) hátrafelé is, akár fixen beépítve is, és "tükörből" lehessen lőni, ha befogott az ellen?
    Nem tudtam rá válaszolni... valaki?
  • neuro
    Nekem sem volt bajom vele az elején, el is olvastam őket de egy idő után már meguntam :)
  • Bucser
    hát jahh ez igaz, de mivel polgári repülésről szól javarészt ezért érthető, hogy ilyenek is vannak benne.. Engem pl kifejezetten érdekel a reptéri logisztika összetétele, mert ha felnövök és meg lesz a diplomám Projektmenedzser vagy Logisztikus szeretnék lenni... Persze repterekhez nem sok közöm lesz így sem de jó belelátni a folyamatokba:) Bár ízlések és pofonok és én is jobban szeretem a nagyvasakat, de nem nagyon van alkalmam közel kerülni hozzájuk:(
  • bazza
    nyugi már megtaláltam...
  • Seaweed
    Haggyad..ilyen mikor "hulyegyerek ossza az eszt"....
    Ahelyett hogy elmenne mondjuk politikusnak es azert harcolna hogy az emberek fizetese ugyanazon a merolecen legyen felirva mint ahova az arak vannak felirva..

DE EZ MIND HAGYJAN! MENJEN EL A FASZPISTA ES INTEZZE MAR EL HOGY LEHESSEN KAPNI AZ AEP-ET ITTHON..UGYANIS EN MEGVENNEM BARMENYIERT.....HA LEHETNE KAPNI...
    (Mint ahogy megvettem az Il2-t az FB a Lock On-t is...es meg sok mast is..)

ki tudo akadni mikor balfekek osszak az eszt....
  • neuro
    Űrtechnika tényleg jó volt, de a rengeteg retérleírás, meg hogy melyik évben hány millió utast fogadott és hasonlók már kicsit unalmasak voltak.
    Mondjuk ugyan ilyen unalmas cikkek vannak az Aranysasban is (50-es 60-as évek magyar repülői, 6 oldalon keresztül uncsi és száraz visszaemlékezések...) - de a "legjobb" a mult havi számban egy iraki helyzetről szóló cikk volt, amit szerintem korrektor nem látott, annyi stilisztikai és helyesírási hiba volt benne.
  • Bucser
    Itt szintén bár én az ürtechnikai leírások miatt olvasom és érdekelnek a repüléstörténelmi cikkeik.. Nem csak VH-s cikkeket írnak, hanem Spanyol amcsi háború meg ilyenek egész érdekes:)
  • neuro
    Mikor volt az a kavarodás az Aranysas-TopGun körül akkor áttértem Aero Magazinra, de aztán meguntam mert kevés volt benne a "katonás" cikk. Most az Aranysast veszem, de néha abban is írnak "érdekes" dolgokat.
  • Bucser
    Nálunk mindig duplán megvolt egy évig mert fater minden hónapban elfelejtette, hogy megvan és vett egyet:) Aztán soha nem olvasta el:)
  • Bucser
    Azt a cikket én is olvastam de még jó régen volt.. meglepődtem én is pár dolgon:)
  • neuro
    Ja tényleg, onnan volt ismerős a név. Már vagy egy éve nem vettem Aeromagazint, úgyhogy ez a cikk kimaradt az életemből :)
  • PLackó
    oké,nagyon várom!
    igaz még mindíg amatőr vagyok és joyom sincs:(
  • VO101 Lecso
    Azt hiszem az Aero-ban...
    Mikor odaértem, hogy "a legjobb módja, hogy lerázzuk az ellenfelet az az, ha dugóba rántjuk előtte a gépet, és ő továbbrepül rajtunk", na akkor abbahagytam az olvasást... :DDD
  • neuro
    Hát a mai napom elég zsúfolt lesz, de szerintem olyan 7-8 körül repülhetünk. Szóval ha mág valakinek lesz kedve este dogozni/coopozni jöhet Hyperlobbyra!
  • PLackó
    ja,köszi.majd ha ott lessz berakom a haverokhoz...
  • neuro
    Melyik ujságban és mit írt? :) (Csak, hogy megtudjam mit szólnak az olvasók a konkurenciához )
  • Bucser
    Neuro:) Nem bonyolult 42nd_neuro....
  • PLackó
    ja bocs,azt hittem neuro vagy:D
    Neki mi a neve a lobbyn?
  • neuro
    Az egészet :)
  • PLackó
    thanx.
    mikor nyitsz majd szervert ?este?
  • Bucser
    Nézz körbe ebben a topciban...
  • VO101 Lecso
    Tibor16!
    Ez az Icemann az az Icemann, aki a cikket írta valamelyik újságban az FB-ről?
    Mert akkor felejtsd el, amit mondott... :)))
  • PLackó
    egy jobbat mennyiért lehet kapni,és milyet?
  • Vlala #3190
    sorry :-)