IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Urak ! Ma reggel bekapcsolom gépet ,hibátlan. asszonyt elviszem munkába ,hazajövök gép sípol mint a veszedelem ,se kép se ja hang az volt.
Nézem ,nézem csak nincs semmilyen fényforrás a monitoromon.
Nosza elő a 250 est(nehogy elfelejtsem Gló kollega rácsapott mint kukori a műmenyétre ala Savas):D) és beteszem. Tökéletes. Habzó szájjal keresem a garlevelet,vissza a boltba ,mondom nézzék meg ,ha rosz ide egy másikat. Mondják ,hogy ácsi nem úgy van az. Mondom micsoda nem úgy van.
Beteszik egy tesztgépbe ,ha van kép akkor nálam a bibi,ha nincs akkor a kari megdeglett ,nincs it mit magyarázni.
Aszongyák 2 hét.
Mondom az öreganyátok térde kalácsa a két hét ,azonnal nézzék meg.
Jó mondja a srác de az 4 ezer huf. bakker mondom mi a 4 ezer ,hogy bedugod a slotba oszt vagy ,vagy ,mi kerül ezen 4 ropiba.
Mondja csak úgy megy ha rögtön akarom. Aszt hittem felrobbanok ,de aztán rábólintottam.
beteszi ,indul rendesen. Hozza ,mondja jó. Mondom akkor valószínű a tápom nem adott le rendesen áramot,veszek egyet,de kérdem én biztos ,hogy jó,mert ha én most veszek egy tápot és nem lesz jó akkor a táppal fogok dobálózni célzottan!
Erre megkérdezi,hogy akkor most letesztelje e a kártyát?
Eszem ,faszom megállt! Mondom ,mért mi a retket gondoltok ,négyezerért nem kell megmelózni? Na úgyhogy tesztelt a szerviz.
Végül is vettem egy 650 es Chieftec moduláris tápot ,hogy a ragya vinné el ,de most minden jó.