IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #32930 No igen... ha nem kampányt játszol, vagy nem valami mozgalmas onlány móka, akkor nincs gond. Sőt... De ezeknél viszont elég csúnyán degradálódnak az fps-k...
Én anno belőttem mindent, elkezdtem egy kampányt, oszt ahogy a városba értem, rögtön lett vagy 15-20 fps-m... előtte meg volt fix 60.
Nekem az ArmA2 SSD-n van, Q9550 + a 460-s, és onlány szervereken ahol sokan vagyunk a gyári magas beállításokat kell használnom utófeldolgozás nélkül, különben ráközelítésnél, vagy városokban a mozgalmasabb részeken jön a diafilm... ( sokszor még ebből is le kell venni, és már itt sem valami szép... főleg az 50 méterre töltődő textúrák... a 100 méterre tőled lévő technika kereke már négyszög, maga a jármű meg egy tégla! :D )
ArmA esetében az a fura, hogy sok esetben az az ember érzése, hogy a relatív magas fps szám ellenére valahogy nem folyamatos a kép. Ráadásul ezek az onlány térképek meg eléggé butítottak is látótáv meg aljnövényzet szempontból... persze lehet, hogy a netkód sem az igazi, és azért is akadozik, ha sok az adat...