IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    Kétségtelen 42-ben sem az 530 km-es sebességet, se a 2 12,7-es és 2 8mm-es éppuskából álló fegyverzetet nem lehetett jónak evezni. De mindehez csak egy 1030 lóerős motor járt. Lehet felesleges foglalkozni a "mi lett volna ha"-val, de szerintem egy németektől licenszben átvett 1600-1800 lóerős motorral obban muzsikált volna. Ez persze jelentős áttervezést igényelt volna és nem vagyok repülőmérnök hogy megállapitsam a sárkánynak mennyi lett volna a terhelhetsége erősebb motorral, fegvertettel, nagyobb sebességgel. Lehet nincs igazam, de szerintem egy jobb motor jobb gépet eredményezett volna ebből a konstrukcióból, és emelett a Héja se volt jó gép mégis örülök hogy bekerült a játékba, ugyanigy örülnék az ezüst nyílnak is:)
    Az elnézést kérést viszont nem értem:)