IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Fürtös
    Armat meg ne baxtasd nem egy kategória!
    Mi is tudjuk,hogy van benne hiba bőven meg nincs túl optimalizálva de olyan mint az il2,Jelenleg a legjobb a maga műfajában.
    Azt a fajta szabadságérzetet nem adja meg semmilyen játék ami az armaban van.
    Legalábbis nem hiszem,hogy lenne e bármely más játékban szükség Anti Fürti Defense scriptre.
    Ez komoly,tényleg megírták a srácok,ha a script érzékeli hogy több mint 2 kilóméterre eltávolodom a kijelölt zónától és elsütöm a fegyveremet akkor autómatikusan az ellenfél bázisára teleportál ahol vigyázállásban 2 percig állok:D
    Nem szerették,hogy elbóklásztam BMP vel és távolról szedegettem a tankjaikat Konkurs rakétával,vagy mikor keresztülzötyögtem 5 kilómétert és beálltam a javítóbázisuk mellé kipakolni a BMP rakteréből az aknákat az útra.
    Gondolj bele: túléli a csatát füstölő motorral döcög haza javítani,löveg csoffadt páncélzat darabokban,és a bázis előtt hirtelen diszkrét dörrenés és killed by Fürti felirat
    Na ezt nem tudja a crysis.