IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Tudod mi erről a véleményem! :) Nekem sem az NV-vel, sem az ATI-val nem voltak komoly nyűgjeim driver terén. Beraktam, használtam mindkettőt. Én úgy látom, hogy nagyon sokan egyáltalán nincsenek tisztában alapvető dolgokkal, és egyből megy a bélyeg, hogy ez így szar, ez úgy szar... Vannak hibák ez tény, de ez igaz mindkét félre. Az NV kiadott olyan drivert, amitől majdnem megsültek kártyák, mert belepiszkált a venti vezérlésbe... AMD meg hónapokig kiadott olyat, amiből driveresen nem volt AF...

Aki ért a gépéhez, tudja mi miért van, nincs tele minden szar buhera programmal a gépe, nem ész nélkül tuningol, annál mindkettő normálisan fog működni. Vannak kivételek, de közel sem olyan vészes a helyzet, mint ami a sok hisztiből következne...

Ezen kívül az NV rengeteg pénzt szán(t) arra, hogy sumákoljon... nekem főleg ez nem tetszik.