IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Ez nagyon szerver és szituáció függő (UK Ded 1 milyen beállításokkal repül?). Milyen messze voltál a leszállástól? Saját reptér közelében lőttek meg, vagy távol onnan? Sajnos sokan visszaéltek ezzel a navis dologgal, kirakta, kiváltál róla, aztán utánad húzta (velem volt már ilyen), vagy féltette a killjeit, első koppanásra már világított is mint a karácsonyfa, csak hogy hazamehessen. Arról nem is beszélve, hogy ha hazaúton valaki mégis lelő, akkor az ő jól megérdemelt légi győzelmét kapja meg más. Én az ilyenekre azt mondom, hogy aki szarban van, ugorjon ki, én sem szoktam "pajzsnak" használni a navit, és bár leszálló (mármint ami tényleg épp akkor száll le) gépre soha nem lövök, hazafelé utazgatókra még simán. Dogszerveren egyébként sincs tétje igazán a dolognak...

(Az meg egy jó tanács, hogy egy-egy ilyen dolgon fölösleges felhúznod magad, ha parasztok az ellenfelek, keress másik szervert.)