IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ne viccelj már,semmi gond
. Fent volt Domino,Rozsdi,Safi és Tomcsi.
A kezdeti nehézségek ellenére,mellém állt a szerencse,tegnap nem engem néztek ki maguknak a veresek,úgyhogy tudtam érvényesülni. Torpedózgattunk egy kicsit az úgy kizökkentett a megszokottból,jól is esett, aztán beindult a hirig.
Rákérdeztem miért vették ki a 42-es map-ról a G2-est? Az volt a válasz,hogy mert történelmileg nem hű,azaz akkoriban még nem használták az Angol fronton,meg hogy ott az A3-as Fóka nekünk. Erre írom akkor a 43-ason miért nincs? Jött a válasz,reklamáljunk a fórumba...
Meg még írtam,hogy az F4 nem éppen egyenlő ellenfele a IX-es Spitnek,erre meg az volt a válasz,hogy a háború az nem egyenlőségről szól vagy valami ilyesmi.
De ha már annyira a történelem hűségről van szó,akkor az az F4-es lehetne erősebb(ráadásul nem ez a butított,aminek nincs a +10%-os vészterhelése sem),mert valóban a IX-es Spit lett csak az ellenfele az F4-es messzernek,viszont a játékban ez köszönő viszonyban sincs a történelemmel
.
GrAetos megírta a tutit,aszongya "this is too polish planeset"...