IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Igen, igen, köszönöm a mikrofont és az elismerést, autogramot nem osztok, de a virágokat az öltözőmbe tessék! Köszönööööm!

Na, komolyra fordítva a szót, valóban ahogy Ata mondta a amint megjelentünk, 14 vs. 7-ből igen gyorsan kezdtek kilépdelni szárnyaszegetten a vörösök Amit én erősen sajnáltam, mert jobban szeretem ha a vörösök kicsit többen vannak esetleg túlerőben is, mert így izgalmasabb.

Már rögtön az elején egy felszállásból löttem 3 gépet, és meglett volna a 4. is ha nem követek el egy gyalázatosan amatőr hibát és nem rádlizok be 0m-en, de aztán visszatért a harci kedvem és már kicsit megfontoltabban 1 rácsapás egy gép jelmodattal szedegettük a vörösöket.