IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    Hát, a videó alapján énse mondanám hogy ez a 21. század legeslegjobb szimulátora, ami csillagászati ugrá az il-2-höz képet. A benyomásom az ottani emberek játékaés arca alapján a képekről az volt, oda küldtek pár wowos gyereket akik nem igazán a repülésért rajonganak de kipróbálják hamán odarakták. aztán lehet tévedek.
    De nem kedvtelenedtem el igysem, nagyon örülnék egy gyönyörű grafikának, de még azzal is beérném ha a graf "csak" mondjuk a mostani il szintjén áll, viszont a fizika, a sérülésmodell, repmodell, nagyon jók. Ebbő a videóból nem sokat tudhattunk meg erről, kéne olegéknek vmi ütősebb videót csinálniuk ami bemutatja a szim valódi képsségeit. A képes ablakos repülőválasztást én is abszolút feleslegesnek tartom, szerintem aki megvesz egy ilyen szimulátort, enyi pizért és ilyen reálisan akarrepülni, annak biztos nem kell ábrákat mutogatni hogy a hurricane igy néz ki a messer pedig igy....
    Bár ez is csak saját vélemény. Lényeg ami lényeg azért ne kedvetlenedjünk el egyből, bár enegema gépiugény kedvetlenitett el leginkább, várjuk ki hátha valami jófélébb videót is feltesznek. Esetleg pár képregényképet