IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Nos, én ezeket a játékokat nem ismerem, így nem tudom a tesztet minősíteni. Azt tudom, hogy én mit tapasztaltam. E8400 @ 4GHz-ről váltottam Q9550-re. A quad alap órajelen több mint 30-35%-s gyorsulást hozott ArmA2 alatt. GTAIV-t próbáltam még a teszt kedvéért, ott közel duplázódott az fps. 3.6GHz-re húzva a négymagost, jött még 10-15% kb...

Biztos vagyok benne, hogy a jelzett AthlonII X4 azonos órajelen gyorsabb az E8xxx-nél. ( ArmA2, RoF, GTAIV ) Mert ugye ez is húzható, nem csak az E8xxx.

És abban sem vagyok biztos, hogy alap órajelen nem gyorsabb mint a 4GHz-re húzott E8xxx...

Nézd meg a renderelést... ott kijön a 2vs4 mag közti különbség... ( az órajelek közel azonosak ) egy többmagos processzort rendesen támogató játék esetében, hasonló a különbség.