IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Romeo One #31710 Minden hadseregben vannak idióták, és minden népben vannak rendes emberek. Éppen ezért szándékosan nem az összes amerikairól beszéltem, hanem egy többé-kevésbé politikai fogalomról. Azt pedig nem mentesíti sem Sztálingrád, sem Berlin.
Önálló döntéssel kanadai katonákat bombáznak, írányítóival meg esküvői menetet. És továbbra sem arról van szó, hogy 1 csúnya katona önállóan lelőtt néhány civilt, vagy hogy mennyire lehet éles helyzetben utólag is helyes döntést hozni. Én nem tudnék megkülönböztetni harc közben egy civilt egy katonától, csak hát én nem is vagyok kiképzett hajózó...
Nem egyedül gondolom úgy, hogy a demokrácia, meg az emberi jogok védelme azt jelenti, hogy Amerika odaküldi a hadseregét, ahová gazdasági érdekek fűzik, aztán ott lő mindenkire. És ez megint NEM minden amerikait minősít, szóval bőven lehet, hogy egy csomót ismersz, és mind rendes arc.