IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hány amerikait ismersz személyesen? Mert én jónéhányat és mind rendes emberek. Minden hadseregben vannak idióták, az amerikai sem kivétel.
De ha már itt tartunk:
- mit kerestek a németek Sztálingrádnál?
- a szövetségesek Berlinnél?
Tegye fel az a kezét, aki még soha nem lőtt le saját repülőgépet, lőtt ki teherautót, légvédelmi állást? Valós helyzetben nem a ping a legfontosabb dolog. :) Egyetlen hiba elég lehet ahhoz, hogy lezuhanjon egy helikopter vagy egy repülőgép.
Akinek kétségei vannak, rengeteg pilóták, specops katonák által írt könyv létezik, amik bárki számára (angol nyelven) elérhetőek. Egy harctéren feladatot teljesítő pilóta semmilyen körülmények között nem dönthet önállóan egy támadásról. Amikor mégis ezt teszik, akkor bombázzák le F-16-ok a lőtéren gyakorló kanadai katonákat... Ezért van a FAC/JTAC, az jelöli ki a célokat, az engedélyezi vagy éppen tiltja a tűzmegnyitást. A wikileaks videón egyetlen helikopter tevékenységét láthatjuk, amiben folyamatosan engedélyt kér (és kap) az előretolt irányítótól. A hosszabb verzión az is látszik, hogy a gépágyúzás után új feladatot kapott, folyamatos harcban volt.
Az újságírók semmilyen azonosítót nem viseltek, pedig szerintem egy PRESS felirat megmenthette volna őket. Ja hogy ők fegyveresekkel császkáltak egy jó sztori miatt, hát istenem. Most nem jött össze. Rettenetesen sajnálom, hogy életüket vesztették, de nekem pl. nem jutna eszembe, hogy egy olyan kiélezett helyzetben mint az iraki, olyanokkal flangáljak, akik nem csak a más, hanem a saját egészségükre is veszélyesek.