IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Glo #31660 Utólag könnyű felháborodni. De elsőre Te kiszúrtad a gyerekeket a furgonban? Vagy csak a lassításnál? A Reuters riportereinél ilyen nagyításban infra célzóval nem lehetett megállapítani, hogy fegyver van-e náluk. Az RPG meg ugye adott, tehát fegyveres csoportként azonosították őket. Aztán meg lepuffogatták mindet.
A kényelmes székből, otthon melegéből, lassítva - feliratozva nézve könnyű ítélkezni.
Van ennek egy feliratozott része is, ahol sub-ban le van írva a rádióforgalmazás. Először én is felháborodtam, de rájöttem, hogy il2 közben én is ilyeneket mondok, pedig az csak egy játék.
Az Apache-os harcmodorról sokat lehet tanulni az Ed Macy: Apache könyvből. Teljesen szabályosan jártak el a pilóták. Akinél fegyver van az ellenség, aki ellenség azt meg meg kell ölni. Ennyire egyszerű a háború.
Amúgy Szepy lemaradtál, még az index.hu-n is volt róla cikk, kb fél évvel ezelőtt.