IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Mé? :) Jó időben, reggel/este mikor még/már alacsony a napmagasság, akkor a levegő nagyon nyugodt. Nem kell ahoz laboratórium :)
De szerintem félreértetted amit írtam. Szerintem is poén lehet úgy szimulátorozni, ha nem egy fix széken ülsz - mégha nem is pontos a szimuláció, jobb mint a semmi. Én arra írtam 31597-et, hogy te azt hiányolod, hogy nem érzed a seggeden, hogy mi történik. Na AZT nem is fogod. A pilótára ható terheléseket meg pláne nem, 5-6G-t ebből nem szedsz ki, ahoz már centrifuga kell. Ami ezekből a székekből kihozható (itt a videón mutatott pl), az kb ugyanannyira korlátolt, mint a 2DOF nézelődés a valódi (kvázi 6DOF) test- és fejmozgással szemben. Végülis a főbb dolgokat leutánozhatja, de nagyon-nagyon sok mindent kihagy.