IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Fürtös
    No megvoltak az első tesztrepülések a Warbirds serveren.
    A koncepció nagyon érdekes, ugyanakkor elég komoly csapatmunkát igényel.
    Bugok még vannak rendesen,a radar jól működik,a front tologatása és a repterek foglalása,visszafoglalása is működik.Az idő szimulálása is jól működik,bár én kicsit nagy lépcsőnek ítélem meg a 3 éves váltást.
    Problémák vannak a típusválasztásnál,néha nem enged felszállni,csak ha repteret váltasz majd visszatérsz az eredetihez,refly után sokszor a roncsot mutatja a lezuhanás helyén, és nyomnod kell egy F1 et,hogy visszakerülj a gépedbe.
    Valamiért néha megakad,valószinűleg a reptér egységek respawnolásánál.
    Végül néhány személyes észrevétel:
    Szerintem kicsit sok lett a reptér,bár ez létszámfüggő,Az évek váltása túl gyors nekem,A reptér respawnját sem nagyon értem,bár lehet ezt én fordítottam félre mert nem vagyok túl jó angolból:D

Amitől viszont röhögve fetrengtem:Amikor rácsapsz a légvédelemre a kezelőszemélyzet elkezd menekülni úgy iszkolnak,hogy öröm nézni.
    Nem az a tipikus dogfight server lesz, nagyon igényli a csapatmunkát, ezért nem az a felmegyek oszt lövök kettőt érzés van.
    De nekem nagyon tetszik!

Esetleg ha valaki jobb az angolban beírhatná a fórumba a bugreporthoz ezeket,ha nincs jelentkező akkor beírom én a magam silány angoljával.