IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Szia Messer,

Amit most leírtál az nagyon sok emléket ébresztett bennem, úgyanis én is annó nagyon sok hasonló tanárral találkoztam az alatt 18 év alatt, amit az iskolapadban töltöttem.

Egy valamire rájöttem: nem biztos te vagy ti vagytok a hülyék, ellenkezőleg! Ha egy tanár nem képes átadni és felkelteni a diák érdeklődését és sikerélményeket nyújtani az akár kevésbé jó képességű gyerekben is akkor lehet hogy a tanárral van. Ja, hogy flusztrált mert nem becsülik meg sem anyagilag sem sehogy és inkább a "kis pöcsökön" éli ki önnön szerencsétlenségét szivatásokkal? Ez túl bonyolúlt kérdés hogy megválaszoljuk az okait...

Eredeti mondandómra visszatérve. Nekem szerencsém volt, mert a béna tanárokat valahogy mindig a "profik" váltották tanulmányaim során és bennem az maradt meg, hogy akkor még sem én vagyok a hülye.

Egyetemen elejétől kezdve rohadt erős kémiánk volt, de én jó voltam benne és szerettem is, de arra emlékszem hogy az elméleti előadást élveztem a tanár miatt, de gyakorlaton már engem is megszivattak a sztöchiometriával. Márpedig te ilyen feladatot kaptál! Emlékszem, minket csak úgy engedtek be laborba gyakorlatokat végezni, ha előtte megírtunk egy 5 kérdéses "beúgrót" (3 elmélet + 2 számítás) 5 perc alatt magyarán a puskát sem volt időd elő venni ha volt és ha még is, nem tudtad volna hová tenni mert olyanok voltak a "terepviszonyok". És ha csak az elméletre válaszoltál de nem számoltál semmit, akkor kibasztak és mehettél év végén könyörögni, hogy pótolj hogy meglegyen a féléved. De ez EGYETEM volt ami egy kiképző tábor és nem a 11. osztály ahol alapozni kéne!

Mint mondtam én szerettem és jó voltam kémiából és annó a feladatodra a megoldást biztos kivágtam volna (Ha Tisztességesen meg van fogalmazva!!!), de én már közel nyolc éve nem foglalkozom ilyesmivel és a munkám során sem vagyok rákényszerülve, hogy ilyen területen mozogjak. Így inkább csatlakozva Glo-hoz (tudom, hogy neki is nagyon erős kémiája volt) inkább bölcsen hallgattam és hallgatok ahelyett hogy még jobban összekavarjalak.

A tanácsom az ifjú Padavan, hogy ne hagyd hogy ilyen vagy olyan okokból kifolyólag elvegyék a kedvedet az egésztől! Próbáld túlélni mert nem tudhatod mit hoz a jövő és még lehet, hogy nagyon megszereted ezt az amúgy csodálatos tárgyat/tudományt!