IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    Gyerekek, hiába minden, rossz a megoldás:(((((
    Azért köszönök mindent, eddig se jutottam volna nélkülitek. Igazából hiába koncentráltam nem is értetemsemmit abból ahogy magyarázott. Összesen 3-an kaptunk is vmi végeredményt, de egyik se volt jó.
    Azt a részét tudom a dolognak hogy meg kellett volna szorozni az anyag tömegét a különbséggel majd elosztani a moláris tömegével mindkét esetben de a többiről segéd fogalmam sincs és már e se írtam. Azt mondja a tanár azután hogy senki se érti, hogy ezt nem jelenthet nekünk problémát csak nem akarjunk, majd elmondta pontról pontra hogy szerinte miért logikus és egyszerű a feladat és hogy ezt akár 10 perc alatt is megtudtuk volna csinálni ha forditunk rá időt. És számitsunk rá hogy benne lehet a következő röpdolgozatban. Mellesleg a röpdolgozatokat is mindig ugy szedi e hogy 2 percet ad rá szó szerint, kikeresem a függvény táblából és már vége is.
    És mindez után megkérdi, ugyan minek kell lépésről lépésre csinálni, az is csak időveszteség és képes volt az egészet felirni egy sorba amiből semmit se fogtam fel. Óra végére sajgott a fejem, semmit se értettem a dologból és aon gondolkodtam hogy a p.csba megyek át ebből a k.vaszemét tantárgyból:S