IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    "Khmmm...
    Csak a rend kedvéért. A Wermacht éppen az Európa bolsevizálására(=lerohanására) felvonuló Vörös Hadsereget kapta el. A Molotov-Ribbentropp paktum mindkét fél számára az időhúzás-felkészülés egyik eszköze volt."

Erről sokszor olvastam én is, de olyan bizonyítékot, ami feltételezéseken kívül mást is mutatna, még nem láttam. Az tény, hogy a németek és az oroszok pajtások voltak két évig, Lengyelekkel és a Finnekkel is háborúztak, de nem hiszem, hogy a németeknek rövid időn belül nekimentek volna. A szovjet hadsereg teljesítménye és Sztálin reakciója (júliusig beszédet sem mondott, olyan letargiában volt) nekem azt mutatja mennyire meglepték őket. Ha épp egy európát leigázni induló hadsereg készülődött volna a határ túloldalán, akkor valszeg ők is elintézték volna annyival, mint a lengyelek, hogy "hö, Berlin nincs is messze, egy hónap alatt ott vagyunk". De teljesen mindegy milyen indokkal mentek oda a németek, az SS népírtását semmi nem igazolhatja - amit ráadásul pont az Ukránokon kezdtek, akiket a szovjetek ugyanúgy szivattak.