IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Romeo One #31420 Khmmm...
Csak a rend kedvéért. A Wermacht éppen az Európa bolsevizálására(=lerohanására) felvonuló Vörös Hadsereget kapta el. A Molotov-Ribbentropp paktum mindkét fél számára az időhúzás-felkészülés egyik eszköze volt.
Háborúk sosem születnek maguktól. Mindegyiknek kell egy olyan előzménylánc, és környezet, amely messze túlmutat azon, hogy egyetlen ember, vagy egyetlen ország mit akar.
Kutyák: Mijki, az oroszok ebben nem a főbűnösök. Minden ország használja az állatokat. Békében erre, háborúban arra. Az ember már csak ilyen, saját céljaiért bármit és bárkit feláldoz. Állatot, másik embert. Én sem tartom etikusnak, de a túlélés sosem az. Te megölöd az egyik állatot, hogy megedd, tehát ne halj meg, a másik megöli, hogy ne menjen életveszélybe, tehát ne haljon meg.
De ismétlem, én sem tartom jónak a dolgot. De ha jobban belegondolok, a lövészárokban fekve én sem etikai dolgokon töprengenék...