IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Nem értem, ti saját katonáitokat küldenétek meghalni, nem azt az állatot, amelyik ráadsul sokkal gyorsabban és ügyesebben végrehajtja amit kell? Teljesen mindegy, hogy morális (hogy magyaráznád az elesett katonád rokonainak, hogy CSAK azért küldted meghalni a fiát, mert az a kis kutyus olyan cukimuki volt) vagy katonai szempontok szerint nézed (sokkal ügyesebb és gyorsabb az állat), az a jó választás, ha az állatot küldöd meghalni. Japán kamikaze rendszer szerinted jobb volt? Amikor vadászgépek kísérték őket, ne jöjjenek vissza azzal, hogy "nem találtunk célt"? Amikor választhattál, hogy önként jelentkezel, vagy kivégeznek árulóként? Az szerinted jobb? Ne izélj már!

Sztálinnak meg ehez nem sok köze volt. Ő felismerte, hogy -Hitlerrel ellentétben- a katonai dolgokba jobb ha nem szól közvetlenül bele (és nem is tette, szemben Hitler idióta döntéseivel). Az meg, hogy háború volt - a németek mentek oda, lehet azon agyalni, hogy a Sztálini rendszer mennyire kegyetlen volt a határain belül, az vitathatatlan, hogy Hitler indított egy jogtalan, hódító háborút, amit elvesztett (még az őt felszabadítóként fogadó ukránokat is írtotta az SS pl). Hogy ők meg védekeztek ahogy tudtak - aztán visszacsaptak ahogy tudtak... pffhhh, a helyükben én is ugyanezt csináltam volna, és szerintem te is.