IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • hadtjuk
    Mijki!
    Mielőt klaviaturát ragadsz, gondolj már bele az ő helyzetükbe (a kutyákéba is belegondolhatsz). Háboruban nem hogy az álatoknak, az embereknek sem volt mit ennijük. Nem tudom hallottál-e tigrist csikorogni (én csak a Ryan közlegény megmentésében). Ha kell egy falkát is odaküldtem volna, csak életbe maradhassak. Akik ezeket kitalálták nem igazán tehetek mást, ha életbe akartak maradni. (Kiváncsi lennék, ha te neked kellene elpusztitani egy tankot a szobádba előforduló eszközökkel, mit találnál ki? Még a teknösre is csavarhuzot ragasztanál...) Innen a meleg szobából, képeket nézegetve, nagyon könnyen lehet osztani az észt. Mérnök is egy ember, akár atombombát fejleszt, akár kutyásbombát, legfeljebb egy sorral hátrébb áll a csatatéren. Akarom mondani, ha nem ilyen leleményes, hamar a fronton találja magát.