IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Az attack 3 tipikus hibája (1-2 hónap múlva) a potméterek rögzítése lazul meg,(ezt sokan tévesen aképp értelmezik hogy kiment a potméter) amit ragasztóval lehet orvosolni. Ugyancsak gyenge pont a gombok minősége, van amelyik túl érzékeny, van amelyikre viszont rá kell állni tűsarkú cipőben....
A joy beállításához az Il2 joycontrol progit ajánlom, ehhez a botkormányhoz, mivel elég rövid az útja, (és rohadt kemény a rugó a saitekhez képest) ajánlom a logaritmikus görbét a csűrőre és a magasságira, ha jól be van rögzítve a potméter akkor gyakorlatilag holtjáték mentes az egész, engem személy szerint borzasztóan zavart a rövid úton erős rugón mozgó kar, nagy koncentrálást igényel célzáskor. A múltkor kipróbáltam egyet nosztalgiából, olyan volt mintha a szervós audiból egy szervó nélküli 30 éves dácsiába ültem volna át.
Ha vmi gondod van vele v ha vmi elszáll belőle adj egy privit, van alkatrészem bőven hozzájuk...