IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #30548 De mondom:) angol a billentyűzet kiosztás, ami miatt nagyrészt fejbő tudom már mi hol van, de némely helyen más van irva mint ami a billentyűzet. és eléggé szét is van verve, elég régi is, pusz tele van kosszal amit sehogy se tudtam kiverni belőe, igy eég sokszor nem reagál a leütésre. A hosszú betük pedig nem nincsenek rajta, más irásjelek vannak rajta helyette, ezeket én felcinkésztem, de már jórészük lekopott. És pl hosszú i sincs rajta, azt csak alt+i-vel tudok irni, és csak nagyban, ugy mint itt: Í. Ezért mindenhol röviddel irom az i-t.
De kétségtelen van benne igazság hogy mindemeé kapkodva is irok, úgyhogy rajtam is bukik a dolog, és családi örökség mellessleg hogy papiron se tudok se túl szépen, se túl helyesen irni, helyesirásom olyan 3-as jóesetben, szépirásról ne beszéljünk.
Amennyiben bárki óhajtja készitek képeket a bizonyitványomról meg a billentyűzetemről.