IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hát ma este véget ért a Virtual Battle of Britain, az angliai csata hetvenedik évfordulója alkalmából indított war.
Ez volt az első war-om, és kicsit sajnálom hogy vége lett.
Minden résztvevőnek szeretném megköszönni, hogy segített, és elviselt, mivel én sehol nem vagyok századtag, és reptudásban sem vagyok a toppon.
Lacának külön köszönetet szeretnék mondani, hogy felhívta a figyelmünket erre az eseményre.
Nagyon jó társaság gyűlt össze, mindíg izgatottan vártam a missziók kezdetét.
Soha nem felejtem el ezeket a közös repüléseket, a zászlók előtti "pózolást", és persze mijki akcióit, a Bessenyei figurát, és a Stallos trükk kifejezés is eme alkalomból született az egyik gyakorló dogfight alatt, amit Domino hostolt.
Jókat nevettünk (időnként folyt a könnyem úgy röhögtem), és izgatottan figyeltük a légteret, amikor valamelyik társunk beszólt rádión, hogy bajban van.
Végszó hiányában nézzétek meg Tuckie videóját:
Battle of Britain's 70th anniversary