IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Az előbb sikeres bevetést repültem a BoB pályán. 7 ezer méteren elmentem Londonig-ott alacsonyra ereszkedve egy városnéző kört tettem aztán hazafelé újra a magasból figyeltem a csatornát.Egyszer csak 2-3 spitet vagy hurrit vettem észre alacsonyabban.A csetbe valaki beírta hogy meghalsz vulcher-talán rám gondoltak mert magasan voltam-szintbe kerültem velük és lendületből megközelítettem az egyiket majd egy sorozattal robbanósra lőttem,társa közben már mögém is került-felhúztem meredeken és váltakozó irányokban emelkedtem tovább.Kicsit megcsípett a sorozata de közben még 1 109 érkezett és azt hiszem leszedte mert hazafelé már nem zargattak tovább.Fontos tényező a magasság.Egyébként Mölders skinjével repültem.