IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Zoli105 #30270 Üdv mindenkinek !:D
Lenne egy kérdésem ami nagyon elgondolkoztatott.Na szóval szoktam hostolni a lobbyin és persze ott minden gép elérhető, de nem is az az érdekes hanem gondoltam kipróbálom a Bl6 ha már a veresekhez kényszerültem át!Na az egy nagyon érdekes egy madár! bekapcsolom a hajtóművet adok neki gázt 20% semmi meg se moccan 30% még mindig egy helyben állok na 40% rúg egyet a gép köhög és meglódul mint állat hát jobbra balra rohadt nehéz menni de nem baj adok neki még gázt 60% felnyomom pillanatok alatt eléri a felszálló sebességet na az jó adok rá még kakaót 85% és bekapcsol a szárnyon levő két motor és úgy meglódul a gép hogy a kometot meg a 262Hg is lazán ott hagyja.:D na a fene mondom én de és most jön a baj elérem a 780km/h-tés hirtelen elkezd lefele menni majd tesz egy felfele ívelő félkört és kérdezném hogy ez mi!? Mert olyankor nem lehet tenni semmit sem,de ilyet még egyik sugármeghajtású vagy rakéta meghajtású gép nem csinált, ezt hogyan lehet kivédeni főleg ha mész 600 méteren !?