IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Tényleg jó buli volt, airstart 6000-en, óriási bombázó köteléket kellett fedezni, Londonra mentek. Én persze azzal kezdtem az airstartot hogy kikapcsoltam a motrot, vesztettem v 1000 métert, de visszaemeltem. Dovertől kissé északra első kontakt, egy hurri géppár(AI), rásoroztam a vezérre, leborított, benzinesen s elvesztettem, visszaemelek, kissé lemaradok a köteléktől, az AI-m odaveszett, mindenfele gépek, rengeteg füstölő henkel, káosz a légtérben, Spit lő egy henkelt, rásorozok, de túl messze vagyok, kifordul és leborít, akkor nyomjelzők mellettem! Teljes gáz, lenyomom a gép orrát, hátranézek, látom messze van, lassan emelek vissza emelkedő spirálban, szépen permetezi a lövedéket rám, szerencsére mind mögém megy a cucc, lassan előny szerzek, ekkor rácsap egy messzer, a spit elfogy, oké. Benzinem fogytán, úgy 100 literke maradt, irány haza 5000-en, spórolós tempóban. Ellenség sehol, de saját gép se! Majdnem Dover fölé értem amikor alattam saját nyomjelzőket látok, ezért leborítok, lássik mi van lent. Egy messzer géppár egy Hurrit üldöz, de úgy látom kifogytak a munícióból, mert csak kiskaliberrel permetezik az ellent, majd azzal se, kifordulnak róla. 4 órából csapok le rá, jópár 20 mm-es végigcsattog a szárnyán, füstölni kezd, felhúzok, ráborítok, de ekkor nekem is elfogy a 20milis. Körülnézek, gázt lekapom, levegő tiszta, csak ez a Hurri mocskolja a levegőt, beállok mögéje, reszelem a kiskaliberrel, egyszer csak leborít és gyorsuló dugóba lemegy szilvát szedni. Rászúrom a gázt, körülnézek, egy angol reptér felett vagyok 2000-en, nosza másszunk ki a pamacsok körül mert elég mákos az ég itt. Ekkor bumm!, pilóta megsérül, magasságinak annyi, kabin mint a szita! A motor hálistennek jól húz, irány haza! Lassan becentizem a repteret, siklásszög jó, fékszárny le, futó ki, ekkor látom a fasort a reptér szélén! Padlógáz, vészteljesítményt rá, de sajnos a motor csak egy román talicskához méltó szánalmas nyikorgást ad ki, és nincs lendület, szerencse látok egy rést, gépet kantnira teszem, épp átsiklok a fák között, sebesség kissé nagy felpattan a gép, gázt le, de sajna a futó nem bírja így féloldalas lepcsenés lett belőle, de szerencsére megúsztam.
Ennyit mára, jöhet a következő bevetés.