IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Zoli105 #30160 Szia
Bocsi dolgom volt és csak most értem rá megnézni hogy milyen feladványt adtál nekem kedves kolléga! Na szóval én a II.világháborús témakörre értettem amit mondtam de lássuk mit tudok !
Na a golyóstollat ha jól tudom azt mi találtuk fel de nevet ne kérdezz mert azt sajnos nem tudom . A gyufát mag a kínaiak találták fel ez tutifix! Na de hogy ilyet hogy átlátszó beton mi a francnak erről most hallottam először!Na viszont a holográfiát fizikánál említették ha jól emlékszem ...ööö hát most meg vagyok lőve vagy Angol ,vagy Magyar volt most nem tudom biztosra!

Na az 1,2,4 mozdonyt ismerem mivel láttam őket a vasúttörténeti parkban úgy 7 éve de azt már nem tudom annyira biztosra hogy ott vannak e még!
Na a 411 mozdony azt az amiktól vettük meg mint ahogy sok másik ország is csinálta ! és ha jól tudom a 80-90 évekig maradt szolgálatban!
Az 520 hát látni láttam de csak annyit tudok róla hogy a Németeknek volt fontos hadimozdonya és a Ruszkiktól vettük meg!
M61 azaz Nohab :D TT-s makett vonatban is megvan az egyik kedvencem!xD
Igaz még régebben azt hittem hogy a Ruszkik csinálták de a vasúttörténeti parkban mondták mikor egy ilyen monstrumot vezettem:D(mennyire örültem neki XD)hogy ezt a svédek csinálták, csak itthon akkoriban kötelező volt mindenre rárakni azt a retkes veres csillagot!
Hát a Hevest csak a törikönyvebben láttam még anno 8.-ban és nem tudom kik gyártották pontosan csak időrendileg tudom elhelyezni kb a 18.században futott itt nálunk!
Ööö és ha szabad megjegyeznem nem félek én attól hogy leégek legalább tanulok a hibámból aki meg kiröhög hát tessék adok neki olyan feladatot amit nem tudna megoldani!xD