IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
nézd meg a Band of Brothers-t, vagy a The pacific-et, ha még nem láttad
főleg ez utóbbi, na az kegyetlen, legalábbis az utolsó részek
igaz, hogy abban is hős amcsik vannak, de nagyon realisztikusan ábrázolják az egész háború értelmetlenségét, a japcsik elszántságát, a katonák félelmét,stb
nekem nagyon tetszett
más:
hétvégén volt szerencsém kipróbálni egy cessna 172-t (vezethettem egy kicsit)
33 éves gép, 4 személyes, egy pilóta ismerősöm felvitt minket
hát nagyon meglepődtem:
kb kisujjal vezethető, a csűrő-magassági nagyon érzékeny, az oldalkormány is, jól csúsztatható
a golyót egyszerű középen tartani, gyakorlatilag szinte nincs is holtjátéka a kormányoknak, szinte azonnal reagál mindenre
a pilóta is kb egy kézzel, vagy elengedett kézzel repült :)
és a 3g-s fordulónál már alig lehet mozogni, szóval eddig csak gondoltam, most már tudom is, hogy az il2 nem egyéb, mint nagyon-nagyon durván leegyszerűsített légi quake 3 szintű repszim (persze ettől még jó)
gondolom itt a fórumon is vannak olyanok akikpilóták, vagy repültek már kisgéppel
nekem hatalmas élmény volt, hogy csak a repszimes gyakorlatomra támaszkodva teljesen átláttam a dolgokat...