IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    És az utánégető szerinted mi, ha nem full gáz? Én nem értek hozzá csak kérdezem. Távol állnak ezek a lökös gépek tőlem, de én úgy tudtom, hogy az utánégető az, amikor a teljes gáz mellett közvetlen tüzelőanyag befecskendezés is történik -----> "fáklya".

Én annó sokat szórakoztam a Tornado repülőszimulátorral mert annak idején eléggé realisztikus volt különösen a kezelése. Ott úgy kellett leszállni, hogy az ember becélozta az ILS rendszert ami gyakorlatilag uaz. mint a repülőgép hordozóknál a "meatball" csak ez rádió frekvenciás volt és a képernyőn kellett összeilleszteni két keresztet közben figyelni kellett a magasságot és a sebességet is. Ha a hordozóra leszállni olyan mint - ezt pilótáktól hallottam - a 10. emeletről egy zsebkendőre ugrani, akkor ez az ILS rendszer olyan, mint - és ezt én találtam ki - 250 km/h-nál elengedni a volánt és egy cérnát befűzni.

Na de a lényeget nem is mondtam el :)) Szóval miután az ember kvázi "hagyományosan" visszavett gázzal letette a gépet és az földet fogot, szinte rögtön rászúrta a gázt, de csak azután, hogy bekapcsolta a sugárfordítókat. Ennek az a lényege, hogy a kiömlő gáz útját eltorlaszolta és a beszívó csonkokon próbált távozni a gáz, jelentősen fékezve a gépet. Ja és arra nagyon kellett ügyelni, hogy az ember nehogy full gázt adjon közben, mert akkor bekapcsol a forszázs és annak nagyon csúnya következményei lehettek.