IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért lenne az unalmas, ha a 30-as hatna annyira a szövetséges gépre, mint a szövi 20mm a 109-re?......most abba már bele se menjünk, hogy míg az mk108-assal mûvészet célozni (senki ne mondja hogy könnyû), a tempest 4x hispano-ja olyan mint a lézer...nem én találtam ki, de én is próbáltam.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Ezt hol kell állítanom, nem taáltam semmilyen miniegeret.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ha valamelyik messzermájer azt mondja erre, hogy márpedig volt ilyen is akkor megkövetem magam, annyira azért nem vagyok ász a témában.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Most kivételesen kiállok Oleg mellett. Volt rá példa hogy a 20-as 30-as romboló ereje olyan volt mint amilyen a nagykönyben meg volt írva. Csak aztán ment a rinya 1000-rel 😞
Íme egy videó a régiszép idõkbõl: Amilyen jó a videó, olyan xar a zeneválasztás
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Meg nem kell külön kapcsolgatni a joyhoz kötött nézõpont-változtatást, és a régi gombok konfigurálásán sem kellett változtatni.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
2. additional settings -> speed parameters
De szerintem ne foglalkozz vele, a Laca-féle megoldás (#14693) jobb
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem muszáj a legnépesebb szerveren közelharcolni az elsõ bevetésen a Shitek ellen.
Benézel a flyonline.hu-ra a lobbyn, rengeteg földi célpont van, némi légvédelemmel. Elsõ sikerélménynek megfelel...
Aztán elnézel mondjuk a Skies os Valorra, majd WarCloudsra, eleinte valamelyik tapasztaltabb magyar sráccal, TS ajánlott.
Késõbb meg nem is akarsz offline játszani...
Ahol kevesebb a gép, azon az oldalon repülök, és azon a hadszíntéren nem igazán vannak csodagépek. Sosem érzem azt, hogy "!?!?????!!??%% ajád ilyennincsis!!?", de aztán, ha visszatérek pár nap (hét) után pl WarClouds-ra, ott az elsõ kör után úgy érzem a Call of Duty-ba kerültem.....
És ahhoz képest hogy full real, nem tûnnek túl durvának a játékosok sem.
WC-n pl talán az lehet a "baj", hogy a prók jobbára egyetlenegy gépre szoknak, és így szerintem könnyen be lehet gyakorolni sok olyasmit, ami egy igazi gépen soha nem mûködhet (pl mert túl nagy megterheléssel jár a pilótának/gépnek, nem engedné a lendület, esetleg mert a játék repülõi sokkal több mindenre reagálnak mindig pont ugyanúgy, mint a valóságban), és minden harci szim hibái akkor a legzavaróbbak, mikor a játékosok megtanulják kihasználni õket.
A legelsõ kudarcok után egy ideig úgy oldottam meg ezt hogy mindig olyan gépbe ültem, hogy "véletlenül se az én hibám" legyen ha kikapok, és John Wayne legyek, ha gyõzök😊)) (az elsõ gyõzelmem me-110-bõl volt..)
Egyébként ha kicsit belejössz az online harcba utána mehetsz coop-ot, war-t játszani..az olyan (illetve értelmesebb) mint a single küldetések, csak az AI-k nagy része helyett intelligens (?) emberek játszanak😊
bár lehet hogy csak nem nézelõdtem elég sokat online 😄
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Feltennéd a linket a mission builderhez ?
Felszállunk 4-en, mint vadászok, kísérni a bombázókat, de elõrehaladunk, közbe jönnek az orosz vadászok. Az enyémek semmit nem tesznek repülnek tovább, egyedül megpróbálok szembeszálni, de mindig szét szednek, a többieket meg sorba lelövik!
Mi a fene ez öngyílkosság??
!!!HALA MADRID!!!
Oldalszél?? az itt nincsen, akkor "keresztbe" kellene a kifutónak repülnöd😛 Próbáld ki FS-ben, jó szórakozás😊
Az X52 a HOTAS miatt kellett, meg mint utólag kiderült, az MS miatt utólag beszerelt hangkártya (gameport) drivere idõnként összeakadt valamivel, és dobott egy kékhalált.
Egyébként, ha az összeszerelés minõségét és a tartósságot nézem, az MS odaver bármelyik Saiteknek...
A Vaterán még el lehet csípni MS joyokat, de FF nélküliek többnyire.
A rossz statot meg nem én találtam ki... 😊
1. küldetés, ok 2. küldetés ok, 3. reptér támadása poor idõjárásban, még ez is valamennyire oké volt, csak kb a bombák ledobása után 10 másodperccel találta telibe a jobb hajtómûvemet egy légvédelmi gránát, az ai gépek szokás szerint bomba ledobás után keringtek mint a hülyék az ellenséges reptér fölött, majd üvöltöztek hogy eltalálták õket, én fél hajtómûvel leszállok.
4. küldetés, megint egy reptér !thunderstorm! idõjárásban (összevissza rángatja a szél a gépet, és olyan oldalszél van, hogy még egy leszállás se könnyû, és alig látni valamit, mert köd van, és rohadt sok felhõ), ai-k ugyanazt csinálják, leszámítva az enemyt mivel elõléptetés miatt átkerültem a 2.-ból az elsõ raj utolsó helyére, mostmár ahogy meglát egy ellenséges vadász kivétel nélkül mindig mind rámfordul, és a légvédelemtõl is kiemelt figyelmet kapok.
De a legrosszabb az, hogy a vadászkíséret 262-eseket kapott a 109-es meg fókák helyett. Ha valaki látta már azokkal a gépet harocolni, tudja milyen. A 30 milissel úgy lõnek mint rambo, csak mindig 1-2 méterrel mellé de addig amíg el nem fogy az összes lõszer, és imádnak egymás elé beállni, majd szétlõni egymást, és mindezt a felhõkben.
Az egyik bombázó 262-es eközben meg mélyrepülést végez 2 méteren, enyhe folyamatos bal kanyarral, álló jobb hajtómûvel, szépen követve a domborzatot.
Ezt a tracket megtartom, mert tiszta kabaré az egész, lehet rajta röhögni 😄
A, már nem gyártják, tehát körülményes beszerezni
B, mindenki más szerint nem jó a force, mert nem lesz jó a statjuk, meg meg kell tartani, stb.stb...
C, drága
De én még mindig azt mondom mással tolni az Il-2-t bûn... 😊))
Puff, hát ezt jól rámolvastad! Most néztem meg a statomat és tényleg sok a veszteségem, nekem felsem tûnt. Amúgy nem értem azt a statot, mert én nem ezév április 5.-ke óta repülök ott, hanem már jóval korább óta. A 240 veszteséget meg nem szégyellem, sõt vállalom, valószínûleg a Messzerel repülõs minden shit útán fordulós korszakomból maradhatott. Egyébként én a dog serverekre gyakorolni és kísérletezgetni jártam, hogy az AW-n minden klappoljon. Most már leszoktam az AW-ról is, így marad a dog, és szivatom a shiteket akiket gyûlölöl. Mostanában a veszteségek oka nem a forrófejüségem, hanem a lagolásom. Imádom amikor 10-15 másodperc múlva arra ébredek, hogy vagy a földbe álltam, vagy arra, hogy lyukas szárnyal 4-5 shit meg tempest között próbálom kitaláni hová is keveredtem és merre is buda.
És ha még sokat beszolsz, és kételkedsz a képességeimben, akkor egyeztetünk egy idõpontot és egy kétszemélyes lagoktól garantáltan mentes pályán megjátszhatjuk
<#crazya>#crazya><#integet2>#integet2>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
telepítés elõtt a setup.exe-n jobb klikk, kompatibilitás xpsp2, futtatás rendszergazdaként, majd így telepítsd
ha felment kiír egy hibaüzit kétszer, de nem kell vele foglalkozni, attól még mûködik
GOOBY, pls